Cinal Care

Vi arbejder og løser mange opgaver, rundt om på de danske hospitaler. Disse opgaver er for os rigtig sjove og spændende, da vi tit sidder og taler direkte med brugere af inventaret. Det kunne være en gruppe bestående af jordemødre, sygeplejersker samt arkitekter, hvor opgaven kunne være at udvikle den optimale fødeseng/fødeleje, og hvor alle behov og detaljer bliver defineret. Vi går aldrig i gang med et nyt inventar, medmindre vi bliver spurgt, og bekendt med de faldgrupper der måtte være. 

Specialudviklet inventar til sygehuse

Cinal ApS har siden 2001 været leverandør af inventar til sygehuse og hospitaler i hele Danmark. Vores inventar til sygehuse går udover de gængse standardløsninger og tager i stedet udgangspunkt i brugernes og personalets reelle behov og ønsker.

Vi udvikler og designer således selv vores løsninger til hospitalsinventar, hvilket blandt andet har resulteret i mobile sofa- og sengeløsninger, ergonomiske arbejdsstationer og hygiejniske fødelejer.

Da vores løsninger ikke produceres som standardløsninger, kan alt vores inventar til sygehuse således tilpasses det enkelte sygehus’ behov i forhold til mål og design. Vi er meget fleksible og lytter altid nøje til de behov og ønsker, der er til det enkelte møbel.

​Skæddersyede løsninger​

Vi er specialister i produktion og design af tilpassede møbler og inventar, som opfylder dine ønsker og behov til en fornuftig økonomi.

Lavet løsninger i over 20 år​

Vi har designet og produceret skræddersyede møbel- og inventarløsninger til glade og tilfredse kunder i mere end 20 år.

​Vores unikke design har vundet designpriser

Vi er bl.a. blevet hædret med ”Award of best design” og været udstillet hos The Museum of Modern art i New York.​

Har du noget i tankerne? Kontakt os bare...

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os, for at høre mere om hvad vi kan gøre for dig.​ Vi sidder klar til at høre om dine idéer og rådgive ud fra dine behov. Uanset om I ønsker at høre nærmere om inventar til sygehuse eller butikker og restauranter, er I velkomne til at kontakte os.

Vi er passionerede omkring specialdesignede løsninger, da vi kan se, hvilken glæde det giver.

Den glæde giver vi hellere end gerne til brugerne af jeres inventar. 

E-mail: info@cinal.dkCVR: 26586283