PC-Max – rullebord på hjul

PC-Max er et smart og nyudviklet rullebord til sygehuse og hospitaler, der er velegnet som mobilt arbejdsbord, spisebord og siddebord. Rullebordet her adskiller sig fra vores Cinal-rullebord ved at kunne leveres med højdejustering med både gasfjeder og med en Linak motor, der er el-batteridrevet.

Fleksibelt rullebord for medarbejdere og pårørende

PC-Max rullebord er udviklet med henblik på at optimere arbejdsdagen for medarbejdere på sygehuse og hospitaler og for at gøre visse arbejdsopgaver mere fleksible. PC-Max rullebordet har en fornuftig størrelses bordplade, som både tillader plads til computer, tastatur og eventuelle arbejdsdokumenter eller redskaber.

Det er et meget smart rullebord, som både kan leveres med en gasfjeder for højdejustering samt med en Linak motor, der er batteridrevet. Det er derfor nemt selv i travle situationer at hæve og sænke bordet og gøre det klar til hvad end, der skal løses af arbejdsopgaver.

Det kan nemt flyttes rundt, da det er med hjul.

Vores PC-Max rullebord kan også med fordel benytte på patientstuer, hvor det kan fungere som et hjælpemiddel til spisning, arbejde og aflægning for familie, gæster og andre pårørende, der opholder sig på hospitalet over længere tid. 

Mål

Mål på produktet er på vej.

Kontakt os her for yderligere information​.

Er du interesseret i at blive oplyst om prisen på vores Pc-Max?​​

​Skæddersyede løsninger​

Vi er specialister i produktion og design af tilpassede møbler og inventar, som opfylder dine ønsker og behov til en fornuftig økonomi.

Lavet løsninger i over 20 år​

Vi har designet og produceret skræddersyede møbel- og inventarløsninger til glade og tilfredse kunder i mere end 20 år.

​Vores unikke design har vundet designpriser

Vi er bl.a. blevet hædret med ”Award of best design” og været udstillet hos The Museum of Modern art i New York.​

Har du noget i tankerne? Kontakt os bare...

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os, for at høre mere om hvad vi kan gøre for dig.​ Vi sidder klar til at høre om dine idéer og rådgive ud fra dine behov. Uanset om I ønsker at høre nærmere om inventar til sygehuse eller butikker og restauranter, er I velkomne til at kontakte os.

Vi er passionerede omkring specialdesignede løsninger, da vi kan se, hvilken glæde det giver.

Den glæde giver vi hellere end gerne til brugerne af jeres inventar. 

Adresse: Taffelbays Alle 2 - 2900 Hellerup E-mail: info@cinal.dkTelefon: 70 22 66 71 CVR: 26586283