Function Table​

Cinal Function Table er udviklet og designet til at være en fleksibel terminalarbejdsplads på hjul til kontoret og hjemmet. Bordet er mobilt på Tente-hjul og fungerer som et rullebord.

Det har desuden hæve-/sænkesøjle fra Linak eller glasfjeder, så det kan højdejusteres efter de gældende lovkrav, der er til en arbejdsplads med computer. 

Mobil arbejdsplads på hjul

Det mobile computerbord kan nemt benyttes som hjemmearbejdsplads, da bordet kan rykkes rundt takket være hjulene og kan højdejusteres til forskellige arbejdsstillinger i løbet af dagen. Det fungerer også godt som inventar på sygehuse, da rullebordet muliggør en fleksibel og mobil arbejdsplads.

Bordet er fremstillet med en hygiejnisk bordplade i kompaktlaminat eller laminat og er 60 x 70 cm, når den er helt udslået. Den kan også leveres i større mål.

Er du interesseret i at blive oplyst om prisen på vores Function Table?​​

​Skæddersyede løsninger​

Vi er specialister i produktion og design af tilpassede møbler og inventar, som opfylder dine ønsker og behov til en fornuftig økonomi.

Lavet løsninger i over 20 år​

Vi har designet og produceret skræddersyede møbel- og inventarløsninger til glade og tilfredse kunder i mere end 20 år.

​Vores unikke design har vundet designpriser

Vi er bl.a. blevet hædret med ”Award of best design” og været udstillet hos The Museum of Modern art i New York.​

Har du noget i tankerne? Kontakt os bare...

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os, for at høre mere om hvad vi kan gøre for dig.​ Vi sidder klar til at høre om dine idéer og rådgive ud fra dine behov. Uanset om I ønsker at høre nærmere om inventar til sygehuse eller butikker og restauranter, er I velkomne til at kontakte os.

Vi er passionerede omkring specialdesignede løsninger, da vi kan se, hvilken glæde det giver.

Den glæde giver vi hellere end gerne til brugerne af jeres inventar. 

Adresse: Taffelbays Alle 2 - 2900 Hellerup E-mail: info@cinal.dkTelefon: 70 22 66 71 CVR: 26586283