​Om Cinal

​Morten Victor Brorsen

Inventar- og Møbeldesigner.

Bag Cinal ApS står inventar- og møbeldesigner, Morten Victor Brorsen, der i 1997 blev udlært som møbelsnedker med medalje og svendebrev hos møbelsnedkeriet Rud Rasmussen i København.

Morten startede efterfølgende op som selvstændig møbeldesigner og producent af specialinventar med virksomheden Cinal ApS i 2001. Her har han blandt andet designet og udviklet det prisvindende reolsystem, Cinal. Foruden at have vundet flere designpriser, har det også være udstillet på kunstmuseet, Museum of Modern Art, i New York.

For Morten Victor Brorsen er det vigtigt, at han med Cinal ApS udvikler og fremstiller kvalitetsprodukter, der er koncentreret om design, materialer og funktionalitet i et tæt samarbejde med brugerne og kunderne.

Det har resulteret i opgaver, hvor Morten med Cinal ApS har været arkitekt, producent og leverandør af flere indretningsopgaver med specialinventar til mødelokaler, kantiner, skranker og venteområder til advokathuse, revisionskontorer og reklamebureauer.

Det vigtigste område for Morten og Cinal ApS er hospital- og sundhedssektoren, hvor han med sine kompetencer og input fra personale har udviklet hygiejniske og funktionelle sengeborde, gæstesenge, justerbare borde med flere. Det seneste produkt i rækken er en fødeseng udviklet i samarbejde med et team af jordemødre, der lever op til nutidens ønsker, så den fødende kan få en positiv oplevelse. 

Danskproduceret inventar

Når I indgår i et samarbejde med Cinal ApS, er det med et dansk stempel over hele linjen. For vi udvikler ikke kun vores løsninger i Danmark – det er også her, vi producerer dem. Vores møbler og inventar til sygehuse er derfor godt og gedigent dansk design, hvilket vi ikke ønsker at gå på kompromis med, da det er det, der sikrer den høje kvalitet. 

Har du nogle spørgsmål?

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os, for at høre mere om hvad vi kan gøre for dig.​

​​

Kontakt os i dag

​Skæddersyede løsninger​

Vi er specialister i produktion og design af tilpassede møbler og inventar, som opfylder dine ønsker og behov til en fornuftig økonomi.

Lavet løsninger i over 20 år​

Vi har designet og produceret skræddersyede møbel- og inventarløsninger til glade og tilfredse kunder i mere end 20 år.

​Vores unikke design har vundet designpriser

Vi er bl.a. blevet hædret med ”Award of best design” og været udstillet hos The Museum of Modern art i New York.​

Har du noget i tankerne? Kontakt os bare...

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os, for at høre mere om hvad vi kan gøre for dig.​ Vi sidder klar til at høre om dine idéer og rådgive ud fra dine behov. Uanset om I ønsker at høre nærmere om inventar til sygehuse eller butikker og restauranter, er I velkomne til at kontakte os.

Vi er passionerede omkring specialdesignede løsninger, da vi kan se, hvilken glæde det giver.

Den glæde giver vi hellere end gerne til brugerne af jeres inventar. 

Adresse: Taffelbays Alle 2 - 2900 Hellerup E-mail: info@cinal.dkTelefon: 70 22 66 71 CVR: 26586283